Patarkite

TIGER GRIP apsauga nuo slydimo - naujiena Lietuvoje! 2018 Sau 2

TIGER GRIP apsauga nuo slydimo - naujiena Lietuvoje!

„TIGER-GRIP“ - tai apsaugos nuo slydimo ir svečio batų profesionalai iš Prancūzijos, siūlantys aukščiausios kokybės apsaugą įvairiausioms sąlygoms. Net 30% visų nelaimingų atsitikimo darbo vietoje nutinka dėl paslydimo, todėl šio prekinio ženklo asortimente atrasite slydimo apsaugą vidaus patalpoms, svečio batus su apsaugine nosele ir nepraduriamu padu, elegantišką slydimo apsaugą avėjimui mieste bei profesionalią slydimo apsaugą profesionaliam darbui ir ekstremalioms sąlygoms.

EASY GRIP

Apsauga nuo slydimo patalpoms

340% viršija SRC standartą. Skirta avėti ant asmeninių batų. Dėl išskirtinio tamprumo galima avėti ir ant aukštakulnių, itin patogūs vaikščiojimui. Atsparumas išoriniams veiksniams: įvairioms temperatūroms, aliejams, angliavandeniliams. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Puikiai tinka maitinimo įstaigoms, maisto pramonei, farmacijai ir kitoms vietoms, kuriose yra galimybė susidurti su šlapiomis, slidžiomis grindimis. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto EN ISO 13287 (Asmeninės apsaugos priemonės. Avalynė. Testo metodai, tiriantys atsparumą slydimui) ir EN ISO 20347:2011 (Asmeninės apsaugos priemonės. Darbinė avalynė) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalvos: juoda arba balta. Dydžiai: S (34 – 37), M (37 – 41), L (41 – 45), XL (45 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. Tik pagal užsakymą. 

Peržiūrėti prekę

TOTAL PROTECT

Apsauga nuo slydimo patalpoms su apsaugine nosele

340% viršija SRC standartą. Skirta avėti ant asmeninių batų. Apsauginė noselė skirta apsaugoti nuo smūgių iki 200J. Ji itin lengva, kadangi yra pagaminta iš aliuminio ir titano lydinio. Atsparumas išoriniams veiksniams: įvairioms temperatūroms, aliejams, angliavandeniliams. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Puikiai tinka maitinimo įstaigoms, maisto pramonei, krovimo darbams, įvairioms gamybinėms patalpoms ir kitoms vietoms, kuriose yra galimybė susidurti su šlapiomis, slidžiomis grindimis. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto EN ISO 13287 (Asmeninės apsaugos priemonės. Avalynė. Testo metodai, tiriantys atsparumą slydimui), EN ISO 12568 (Asmeninės apsaugos priemonės. Kojų apsauga) ir 20345:2011 (Asmeninės apsaugos priemonės. Apsauginė avalynė) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 37), M (37 – 41) L (41 – 45), XL (45 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. Tik pagal užsakymą.

Peržiūrėti prekę

TOTAL PROTECT PLUS

Apsauga nuo slydimo patalpoms su apsaugine nosele ir nepraduriamu pado intarpu. 

Skirta avėti ant asmeninių batų. Apsauginė noselė skirta apsaugoti nuo smūgių iki 200J. Ji itin lengva, kadangi yra pagaminta iš aliuminio ir titano lydinio. Nepraduriamas pado intarpas kombinuotas iš plieno ir tekstilės, todėl apsauga išlieka lanksti ir tampri. Atsparumas išoriniams veiksniams: įvairioms temperatūroms, aliejams, angliavandeniliams. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Puikiai tinka maitinimo įstaigoms, maisto pramonei, krovimo darbams, įvairioms gamybinėms patalpoms ir kitoms vietoms, kuriose yra galimybė susidurti su šlapiomis, slidžiomis grindimis. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto EN ISO 13287 (Asmeninės apsaugos priemonės. Avalynė. Testo metodai, tiriantys atsparumą slydimui), EN ISO 12568 (Asmeninės apsaugos priemonės. Kojų apsauga) ir 20345:2011 (Asmeninės apsaugos priemonės. Apsauginė avalynė) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 37), M (37 – 41) L (41 – 45), XL (45 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. Tik pagal užsakymą.

Peržiūrėti prekę

VISITOR

Svečio batai su apsaugine nosele.

Skirta avėti ant asmeninių batų. Apsauginė noselė skirta apsaugoti nuo smūgių iki 200J. Ji itin lengva, kadangi yra pagaminta iš aliuminio ir titano lydinio. Lengvai ir greitai uždedami, su Velcro juostele gale. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Puikiai tinka maitinimo įstaigoms, maisto pramonei, krovimo darbams, įvairioms gamybinėms patalpoms ir kitoms vietoms, kuriose yra galimybė susidurti su šlapiomis, slidžiomis grindimis. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto EN ISO 13287 (Asmeninės apsaugos priemonės. Avalynė. Testo metodai, tiriantys atsparumą slydimui), EN ISO 12568 (Asmeninės apsaugos priemonės. Kojų apsauga) ir 20345:2011 (Asmeninės apsaugos priemonės. Apsauginė avalynė) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 38), M (38 – 43), XL (43 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. Tik pagal užsakymą.

Peržiūrėti prekę

VISITOR PREMIUM

Svečio batai su apsaugine nosele ir pilnu padu. 

Skirta avėti ant asmeninių batų. Apsauginė noselė skirta apsaugoti nuo smūgių iki 200J. Ji itin lengva, kadangi yra pagaminta iš aliuminio ir titano lydinio. Lengvai ir greitai uždedami, su Velcro juostele gale. Su papildoma juostele priekyje geresniam kojos stabilumui. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Puikiai tinka maitinimo įstaigoms, maisto pramonei, krovimo darbams, įvairioms gamybinėms patalpoms ir kitoms vietoms, kuriose yra galimybė susidurti su šlapiomis, slidžiomis grindimis. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto EN ISO 13287 (Asmeninės apsaugos priemonės. Avalynė. Testo metodai, tiriantys atsparumą slydimui), EN ISO 12568 (Asmeninės apsaugos priemonės. Kojų apsauga) ir 20345:2011 (Asmeninės apsaugos priemonės. Apsauginė avalynė) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 37), M (37 – 41) L (41 – 45), XL (45 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. JAU GREITAI PREKYBOJE.

VISITOR INTEGRAL

Svečio batai su apsaugine nosele ir pilnu nepraduriamu padu. 

Svečio batai su apsaugine nosele ir pilnu nepraduriamu padu. Skirta avėti ant asmeninių batų. Apsauginė noselė skirta apsaugoti nuo smūgių iki 200J. Ji itin lengva, kadangi yra pagaminta iš aliuminio ir titano lydinio. Su nepraduriamu tekstiliniu pado intarpu, kuris yra itin lengvas ir lankstus. Lengvai ir greitai uždedami, su Velcro juostele gale. Su papildoma juostele priekyje geresniam kojos stabilumui. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Puikiai tinka maitinimo įstaigoms, maisto pramonei, krovimo darbams, įvairioms gamybinėms patalpoms ir kitoms vietoms, kuriose yra galimybė susidurti su šlapiomis, slidžiomis grindimis. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto EN ISO 13287 (Asmeninės apsaugos priemonės. Avalynė. Testo metodai, tiriantys atsparumą slydimui), EN ISO 12568 (Asmeninės apsaugos priemonės. Kojų apsauga) ir 20345:2011 (Asmeninės apsaugos priemonės. Apsauginė avalynė) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 37), M (37 – 41) L (41 – 45), XL (45 – 48+).  Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. JAU GREITAI PREKYBOJE.

CITY GRIP

Apsauga nuo slydimo sniegui ir ledui. 

Apsauga nuo slydimo sniegui ir ledui. Skirta avėti ant asmeninių batų. Labai patogūs vaikščiojimui. Su itin slydimui atspariais spygliais iš volframo metalo, kuris yra atsparus korozijai (10 kartų tvirtesnis už 18 karatų auksą, 5 kartus už plieną ir 4 kartus už titaną). Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Tinka avėti net esant labai dideliems šalčiams. Išskirtinai lengva apsimauti dėl specialaus išformavimo pagal pado formas. Tinka avėti ant įvairaus tipo avalynės. Apsauga supakuota transportavimui labai patogiame įpakavime su rankenėle. Lengva prižiūrėti. Atitinka standarto FIOH TY-043 (Apsauga nuo slydimo esant ledui ir sniegui) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 38), M (38 – 43) XL (43 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. SANDĖLIUOJAME DIDELIAIS KIEKIAIS.

Peržiūrėti prekę

MASTER GRIP

Apsauga nuo slydimo profesionaliam darbui


Apsauga nuo slydimo profesionaliam darbui: kopiant į kalnus, šlaitus, esant sniegui, ledui, purvui ir kitoms sudėtingoms sąlygoms. Skirta avėti ant asmeninių batų. Labai patogūs vaikščiojimui. Lengvai ir greitai uždedami, su Velcro juostele gale. Apsauga itin tvirta ir ilgaamžiška. Tinka avėti ant įvairaus tipo avalynės. Apsauga supakuota transportavimui labai patogiame įpakavime. Galimybė pasirinkti skirtingo pobūdžio spyglius (5 skirtingos rūšys, kaina 5 Eur + PVM) ir juos pakeisti. Atitinka standarto FIOH TY-043 (Apsauga nuo slydimo esant ledui ir sniegui) reikalavimus, priklauso 2-ai apsaugos kategorijai (Apsauga nuo vidutinės rizikos). Turi CE ženklą. Spalva: juoda. Dydžiai: S (34 – 38), M (38 – 43) XL (43 – 48+). Gamintojas: Tiger Grip, Prancūzija. Tik pagal užsakymą.

Peržiūrėti prekę

Išbandome Tiger Grip produkciją: