Patarkite

DIKE įkvėptos istorijos: Anna Maschio ir LADY D 2018 Sau 25

DIKE įkvėptos istorijos: Anna Maschio ir LADY D

"DIKE" avalynės linija, skirta būtent moterims, buvo kurta dinamiškoms, savo tikslų siekiančioms, stilingoms, išskirtinėms moterims. Tai - avalynė moteriai, dirbančiai reikšmingus darbus, moteriai, gyvenime esančiai žingsniu priekyje kitų. Tai specialus kūrinys toms, kurios ugdo savo talentus ir tiki savo aistra darbui. "LADY D" linija - tai tarsi dovana JAI: sukurta išskirtinėms moterims ir apipavidalinta dailiomis bei žaismingomis formomis.

Anna Maschio / Bonaventūros Maschio distilerija

Aistra darbui perduodama karta iš kartos. Kiekvienas tai patiria savaip.

Distiliavimo istorija Italijoje - tai kartu ir mano šeimos istorija, kuri prasideda dar XIX a. ir tęsiasi iki šiandien. Viskas prasidėjo ties mano proproseneliu. Jis buvo puikus keliautojas, kuris varydavo Grapos gėrimą bekeliaudamas. Gėrimą jis parduodavo vietos žemdirbiams ir gamyklų darbuotojams, keliaudamas tarp laukų ir geležinkelio bėgių: visur, kur žmonėms reikėjo šilumos ir energijos, kad ištvertų varginančią darbo dieną. Jis dirbo daugelį metų, net keliaudamas po užsienį, kol galiausiai grįžo į gimtąją Italiją - kartu parsiveždamas patirtį. Šeimos verslas įsikūrė greta Piave upės. Pamažu jis augo ir tapo stambesniu verslu - viskas dėka mano senelio. Jis buvo didžiulis autoritetas, palikęs didelį palikimą ateities kartoms. Lemiamas momentas buvo aštuonesdešimtaisiais ir už tai esu dėkinga savo tėvo, kurio vardas buvo Italo, perversmingai vizijai. 

Viskas prasidėjo tuomet, kai 1984-aisiais metais buvo išleistas naujas įstatymas, legalizavęs vynuogių distiliavimą. Tuo metu pats populiariausias spiritinis gėrimas Italijoje buvo Grapa. Tikrosios vynuogės, kurios tradiciškai buvo saugomos vyno gamybai, buvo mums, distiliuotojams, visiškai naujas ir nepažįstamas pasaulis. Tai buvo nuostabi, tačiau rizikinga galimybė. Ypatingai dėl to, kad distiliavimas neturėjo sertifikuoto metodo. Tai reikėjo sutvarkyti. 

Dauguma būtų pasitraukę dėl atsargumo, tikėdamiesi išvengti tuščių investicijų. Bet tik ne mano tėvas. Jis buvo pats sau viršininkas, tikėjo savimi ir nusprendė eksperimentuoti. Jis pasirinko drąsiausią kelią, kokį tik galėjo pasirinkti. Vietoje to, kad pasikliautų naujoviškomis technologijomis, jis pasiėmė seną gamyklą, kurioje anksčiau buvo gaminamas pomidorų koncentratas. Jo sprendimas daugeliui atrodė beprotiškas ir be galo rizikingas, tačiau jis buvo užsispyręs ir norėjo distiliuoti vynuoges tuose variniuose konteineriuose, pagamintuose dar trisdešimtaisiais. Ir žinote ką? Jis buvo teisus. Mes šiandien vis dar naudojame tuos pačius konteinerius savo geriausiam brendžiui varyti.

Aš ir mano brolis - jau penktoji karta, perėmusi distiliavimo verslą. Kiekvienas iš mūsų stengiamės savaip prisidėti prie verslo ir atnešti į jį ką nors naujo, tokiu būdu saugodami tradiciją, persipynusią su mūsų pačių šaknimis. Mus jungia bendra istorija, kuri moko mus daugelio dalykų: kiekviena sėkmė turi būti pradžia dar didesnei sėkmei, nepakanka išsikelti naujų iššūkių, jei nesi pasirengęs jų priimti su pilnu atsidavimu ir atsakomybe. Tačiau pati svarbiausia pamoka, kuri šiandien kursto mūsų entuziazmą, yra ta, kad visa mūsų giminė prisidėjo prie šio verslo - buvusi, esama ir būsima. 

"LADY D" linijos avalynė: