Patarkite

XV konferencijoja-diskusijų forumas „Atliekų tvarkymas 2018“ 2018 Spa 1

XV konferencijoja-diskusijų forumas „Atliekų tvarkymas 2018“

“DSP Plius” rūpinasi ne tik Jūsų saugumu ir kad dėvėtumėte darbo saugos priemones teisingai, bet taip pat skiria didelį dėmesį aplinkosaugai bei tvariems produktams.


Vedini šių svarbių vertybių, prisidėjome prie dar vienos reikšmingos iniciatyvos: ketvirtadienį, rugsėjo 27 d., dalyvavome XV konferencijoje-diskusijų forume „Atliekų tvarkymas 2018“.


Čia skaitėme pranešimą tvarių asmeninių apsaugos priemonių tema, o pertraukėlių metu konsultavome renginio dalyvius įvairiais rūpimais klausimais bei suteikėme galimybę išbandyti mūsų naujausią produktą – analogų rinkoje neturinčią Infinity Powercap oro filtravimo sistemą. Esame vieninteliai akredituoti šios sistemos atstovai ir distributoriai Lietuvoje ir tikime, kad šis produktas padės mums kurti tvaresnę ir švaresnę aplinką, kadangi išvengsime tokių vienkartinių priemonių kaip respiratoriai.

Džiaugiamės, kad mūsų pristatymas apie darbo saugos priemonių tvarumą taip patraukė didesnės nei 200 žmonių auditorijos dėmesį. Kaip dauguma dalyvių vėliau pripažino, toks pristatymas privertė pačius susimąstyti, kad apie tokių priemonių ekologiją ir tvarumą labai dažnai pamirštame, nors jų sunaudojame tikrai daug, ypač gamybinėse ar atliekų tvarkymo įmonėse.

Dėl ekologiškos renginio idėjos (t.y. jokio popieriaus, skrajučių, kortelių ir kitų gaminių iš popieriaus ar plastiko) šį kartą konkursą tvariai kvėpavimo apsaugos priemonei laimėti vykdėme nestandartiniu būdu – apklausą dalyviai pildė internetu, naudodamiesi tik savo išmaniaisiais telefonais. Labai džiaugiamės, kad tiek Jūsų nepatingėjote ir pasiryžote išbandyti naujoves, tikimės, kad nugalėtojui naujosios kartos puskaukė su išmaniaisiais Press To Check filtrais tikrai pravers! 

Norime padėkoti UAB „Ekokonsultacijos“ vadovaujančiai partnerei Linai Šleinotaitei – Budrienei už gražią 4-erių metų partnerystę ir kitiems renginio organizatoriams už šią puikią renginio idėją, švietėjiškus tikslus, tvarias vertybes ir kvietimą būti viso to dalimi – mums buvo be galo malonu prie šio renginio prisidėti.

Daugiau akimirkų iš renginio galite rasti mūsų Facebook puslapyje:

PERŽIŪRĖTI