Patarkite

Susipažinkime iš arčiau: JSP prekinis ženklas 2018 Spa 15

Susipažinkime iš arčiau: JSP prekinis ženklas

JSP - tai britiškos kokybės ženklas, šeimos įmonė, sėkmingai vykdanti veiklą jau nuo 1964 metų. Pagrindiniai JSP gamybos padaliniai yra Oksforde, Didžiojoje Britanijoje, kurioje JSP prekinis ženklas yra plačiai žinomas ir naudojamas. Produkcija taip pat gaminama Azijoje, Dubajuje, šiuo metu steigiama gamykla Vokietijoje, Diuseldorfe.

Šio gamintojo asortimente rasite aukščiausios klasės sertifikuotų apsaugos priemonių nuo ausinių iki akinių. Jau seniai rinkoje ieškojome tokio gamintojo, kurio prekinis ženklas būtų pripažintas ir patikimas pasaulyje, bet kartu ir atitiktų kokybės bei kainos santykį ir nuolat pasiūlytų naujos produkcijos, kadangi pirmiesiems pristatyti naujoves darbų saugos rinkoje – mūsų komandos tikslas ir pareiga prieš mūsų klientus, kurie to iš mūsų tikisi jau ne vienerius metus.

Ne paslaptis, kad rinkoje yra labai daug kokybiškos klausos, kvėpavimo, galvos ir kitokios apsaugos priemonių, tačiau jų kaina dažnai nedžiugina ar tiesiog žymiai viršija Lietuvos įmonių biudžetą.

Didžiojoje Britanijoje labai gerai žinomas prekinis ženklas JSP – būtent tai, ko ieškojome. Tai – modernumas, stilius, naujovės, įsiklausymas į kliento norus ir prieinama kaina viename. Visai neseniai patys apsilankėme Oksforde, kur įsikūrę JSP – jau prieš tai buvome labai maloniai nustebinti, kad tokio mąsto įmonė taip greitai sprendžia problemas ir greitai atsakinėja bei reaguoja į bet kokius distributoriui iškylančius klausimus. Tačiau viską nurungė tai, kad mūsų sutikimo dieną JSP iškėlė Lietuvos vėliavą – tai parodo pagarbą, pasitikėjimą ir rimtą požiūrį į verslo partnerį. Nors šį prekinį ženklą atstovaujame dar visai neilgai - bendradarbiaujame apie metus laiko, tačiau mūsų klientai jau spėjo jį pamėgti ir pamilti! JSP+DSP = už saugius ir laimingus darbuotojus!