Patarkite

Lietpalčių nuoma - geriausias sprendimas Jūsų renginiams 2019 Bal 1

Lietpalčių nuoma - geriausias sprendimas Jūsų renginiams

Lietpalčių nuoma - tai unikali paslauga rinkoje, kurią "DSP Plius" inicijavo matydami klientų poreikį. Iš tiesų labai dažnai susiduriama su situacija, kuomet sunku pasikliauti Lietuvos orais bei numatyti jų pokyčius - vieną dieną gali šviesti kaitri saulė, o kitą - prasidėti intensyvi liūtis. Tokie temperatūrų ir klimato pokyčiai tikrai nedžiugina renginių organizatorių, kadangi tenka pasiruošti net dviems scenarijams: tiek karštai dienai, kuomet svarbu užtikrinti, kad nepritrūktų vandens bei poilsio vietų pavėsyje, tiek lietingai dienai, kuomet reikės pagalvoti apie vienkartinius lietpalčius.

Siekiant maksimalaus renginio dalyvių lūkesčių išpildymo, deja, bet tenka ruoštis abiems atvejams, o tai smarkiai atsiliepia biudžetui, didina renginio kaštus bei daugeliu atvejų yra labai neeokologiška. Žinoma, tam tikrą įsigytą įrangą ar atributiką galima panaudoti kitiems renginiams, jei šie turi tęstinumą, tačiau visada reikia pagalvoti ir apie tai, kad įvairi renginių atributika dažnai turi logotipus ar kitą su renginiu susijusį žymėjimą, juk tai -  taip pat reklama. 

Tad įžvelgę tokią problemą rinkoje, nusprendėme pasiūlyti jai sprendimą - lietpalčių nuomą, garantuosiančią lietaus apsaugą gražiausių švenčių ir įsimintiniausių datų minėjimo metu.

Kada naudinga ir kur geriausiai realizuojama lietpalčių nuoma?

  • Festivalių metu;
  • Įmonių gimtadienių ir kitų švenčių metu;
  • Įmonių išvykų metu;
  • Koncertų metu;
  • Joninių ir kitų pavasario - vasaros švenčių metu;
  • Kolektyvinių žygių, išvykų, ekskursijų metu;
  • Studentų krikštynų metu;
  • Įvairiuose kituose renginiuose, kurie vyksta pavasario - vasaros sezono laikotarpiu lauko sąlygomis;
  • Lietuvai svarbių datų minėjimo metu - puiki galimybė iš lietpalčių susidaryti gyvą žmonių trispalvę ir turėti įspūdingų nuotraukų (ypač efektingai atrodo nuotraukos, darytos dronu iš viršaus).

Dėkojame mūsų klientui už nuotrauką bei puikų idėjos įgyvendinimą!

Kodėl naudinga?

  • Būsite užtikrinti, kad lietus ir nepalankios oro sąlygos nesugriaus Jūsų šventės ar kito renginio;
  • Sutaupysite - jei išsinuomoto lietpalčių kiekio nepanaudosite, Jums tereikės sumokėti simbolinį mokestį už pačią nuomą;
  • Galėsite grąžinti - jei panaudosite tik dalį išsinuomotų lietpalčių, likusią jų dalį galėsite grąžinti. Tai - didelis pliusas, kadangi remiantis Lietuvos Respublikos ūkio ministro įsakymu dėl ne maisto prekių grąžinimo ir keitimo 18 punktu, parfumerinės (higieninės) prekės, tame tarpe ir vienkartiniai drabužiai – yra negrąžinama prekė.
  • Puoselėsite tvarumą ir ekologiją - kalbant konkrečiai apie vienkartinius lietpalčius kaip ne tik apsaugą nuo lietaus, bet ir papildomą renginio atributiką, dažnu atveju ji žymima renginio logotipu, šūkiu ar internetinės svetainės adresu, nes tai yra papildoma reklama ir norisi, kad lietpalčiai atsipirktų. Kita vertus, jei renginio metu visgi nelyja, tenka išmesti labai daug lietpalčių arba dažnu atveju išdalinama ne visa atributika - likutį taip pat tenka išmesti, kas yra labai neekologiška ir kenksminga gamtai. Išsinuomojus lietpalčius Jūs ne tik išvengsite galvos sukimo dėl papildomų kaštų atsipirkimo, bet ir tapsite tvaresniu verslu ar organizacija - tokios vertybės labai vertinamos šiandieniniame verslo pasaulyje.
  • Pritaikysite ir vaikams - mūsų modelio lietpalčius galėsite lengvai apsikirpti, pasidaryti trumpesnius ar pasimažinti rankoves, todėl jie puikiai tiks ir jaunesniems renginio dalyviams, o jums nereikės rūpintis specialių vienkartinių lietpalčių paieška vaikams.
  • Išsiskirsite - dėl plataus lietpalčių spalvų pasirinkimo, kurių yra net 11 spalvų! Plačia spalvų gama galima pasinaudoti tiek kuriant įmonės ar organizacijos įvaizdį, tiek minint svarbias Lietuvai datas - iš lietpalčių lengva susidėlioti gyvą trispalvę ir pasidaryti šaunių nuotraukų prisiminimui ar įmonės komunikacijai!
  • Galite pasirinkti ne tik tarp spalvų, bet ir tarp dviejų skirtingų lietpalčių tipų:

 

                           PPF                                              PONCHO-F

Apie lietpalčių nuomos sąlygas plačiau:

  • Išsinuomokite 100 vnt. lietpalčių tik už 10,00 Eur + PVM (galimas ir didesnis kiekis, priklausomai nuo to kinta ir nuomos kaina, pvz. 200 vnt. – 20,00 Eur + PVM ir t.t.).
  • Minimalus nuomos kiekis – 100 vnt. lietpalčių.
  • Norėdami apsidrausti nuo įvairių galimų nemalonių situacijų, naujų klientų pradžioje prašome apmokėti pilną sumą už lietpalčius, kuriuos pasiskolinote – tai tarsi užstatas. Jei lietpalčių nepanaudosite ir grąžinsite juos nesugadintus bei originaliai supakuotus – pinigus grąžinsime ir nuomos paslauga Jums tekainuos 10,00 Eur + PVM (kaina gali kisti priklausomai nuo kiekio). Tačiau jei esate ilgametis, lojalus „DSP Plius“ klientas – vienkartinius lietpalčius galėsite išsinuomoti ir be išankstinio užstato.
  • Jei panaudojate ir pasiliekate 40 ar daugiau vnt. lietpalčių – nuomos mokestis Jums nebetaikomas. Tereikia atsiskaityti už panaudotus lietpalčius.*
  • Suteikiame Jums unikalią galimybę išsinuomoti ir esant poreikiui grąžinti vienkartinio naudojimo produkciją, nors įprastai tokio tipo prekės nėra grąžinamos.**
  • Yra galimybė rinktis iš 11 skirtinų spalvų: juodos, raudonos, mėlynos,  žydros, oranžinės, laimo žalios, skaidrios, violetinės, baltos, geltonos ir tamsiai žalios. Dydis universalus. 
  • Paslauga taikoma dviejų tipų vienkartiniams lietpalčiams. 
  • Lietpalčius galite nemokamai atsiimti ir grąžinti "DSP Plius" biure, arba užsisakyti pristatymą/atsiėmimą į vieną pusę 4,00 Eur  (100 - 200 vnt./1 dėžės kaina - 4,00 Eur , 400 vnt./2 dėžių kaina - 8,00 Eur, 600 vnt./3 dėžių kaina - 12,00 Eur ir t.t.)  į Vilnių bei kitus Lietuvos miestus. Pristatymo/atsiėmimo mokestis įtraukiamas tik tuomet, jeigu prekės grąžinamos ir išrašoma tik nuomos paslauga. Jei prekes panaudosite ir jų negrąžinsite, už pristatymą/atsiėmimą mokėti Jums nereikės. Maksimalus nuomos laikotarpis – 7 dienos. Praėjus šiam terminui, pinigai už prekes grąžinami nebus. 

* 40 vnt. riba galioja išsinuomojant iki 500 vnt. lietpalčių. Esant didesniam kiekiui, sąlygos derinamos priklausomai nuo situacijos. 
** Remiantis Lietuvos Respublikos ūkio ministro įsakymu dėl ne maisto prekių grąžinimo ir keitimo 18 punktu, parfumerinės (higieninės) prekės, tame tarpe ir vienkartiniai drabužiai – yra negrąžinama prekė.

Atsisiųskite lietpalčių nuomos skrajutę, paspaudę ČIA