Patarkite

40% lengvesnė avalynė su 40% energijos grąža - DIKE PRIMATO linija 2019 Geg 2

40% lengvesnė avalynė su 40% energijos grąža - DIKE PRIMATO linija

„Primato“, išvertus iš italų kalbos, reiškia „pirmaujantis, visada žingsniu priekyje“.

Žvelgdami į ateitį, matome aistrą darbui ir dėmesį detalėms: pasitelkus būtent šias savybes, buvo sukurta naujausia darbo avalynės idėja – visiška revoliucija mūsų moderniame pasaulyje. Šį tikslą pasiekėme su „Primato“ linija – avalyne, kuri apjungia moderniausias technologijas. Keturių skirtingų charakteristikų sinergija iškelia dar didesnį iššūkį patogumo ir saugumo standartams visame pasaulyje bei pasiekia tokį komforto lygį, kokio dar nesate patyrę.


Ši avalynė pasitelkia Jūsų panaudojamą energiją ir grąžina ją Jums, taip suteikdama dar didesnį laisvės pojūtį. Daugeliui tai gali pasirodyti tarsi utopija, tačiau „Dike“ šią idėją pavertė realybe, sukūrusi „Primato“ liniją.


„Primato“ – tai naujas požiūris, su kuriuo nuovargis bei stresas tampa tobula harmonija ir lankstumu. Sukūrėme šią liniją tam, kad priartintume Jus arčiau Jūsų tikslų, netgi tų, kurie kadaise buvo tik svajonės, o dabar yra ranka paliečiami.

Plačiau apie DTRS® technologiją:

1. DER® - „Dike Energy Rebound“: ši dalis pagaminta iš poliuretano mikrokapsulių, kurios funkcionuoja tarsi spyruoklės. Vaikštant kinetinė energija sugeriama ir vėl grąžinama žengiant sekantį žingsnį. Energijos grąža prilygsta net 40% - ši riba optimali ir didžiausia, kokią galima pasiekti, nenorint pažeisti dėvinčiojo sveikatos. Jei riba būtų bent kiek didesnė, ji pati neutralizuotų savo suteikiamą naudą. Dėka sunkaus laboratorijos darbo, buvo pasiektas tobulas energijos grąžos lygis.

2. DTS® - „Dike Total Shield“: naujausios kartos pradūrimui atsparus pado intarpas, pagamintas iš aramido, todėl sveria net 50% mažiau, nei įprastai apsauginei avalynei naudojami nepraduriami pado intarpai.

3. DAS® - „Dike Active Support“: dėka specialios antibakterinės medžiagos, šis vidpadis 50% lengvesnis, nei bet koks kitas. Jis pagamintas iš mikrokapsulių, kurios dirba drauge su nepraduriamu pado intarpu ir tuo pačiu metu masažuoja pėdą, sumažina nuovargį bei veikia ergonomiškai. Dėka antibakterinės medžiagos, pėdos išlieka gaivios ir sausos visą dieną. Šis vidpadis – tai ir žingsnis link ekologijos, kadangi jis yra perdirbamas.

4. Apsauginė noselė DXT® - „Dike Extra Light Toe“, pagaminta iš 100% anglies pluošto – atspari smūgiams ir lengviausia, kokia šiuo metu yra pasaulyje. 

Padas savaime išsivalantis – dėl specialaus rašo, žengiant žingsnį ir išsilenkiant pėdai, iš griovelių išbyra smėlis, žemės, purvas ir kiti nešvarumai. Padas taip pat pasižymi išskirtiniu stabilumu, atsparus tepalams ir aliejams. Pusbačiai savo sudėtyje neturi metalo. 

"PRIMATO" linijos modeliai:

 

 

PRIMATO PREMIUM S1P (31116)

 

 

PRIMATO PREMIUM S3 (31112)

   

 

 

PRIMATO PREMIUM H S3 (31122)

 

http://darbosaugospriemones.lt/home/2425-darbo-batai-aukstu-aulu-su-40-energijos-graza/primato-premium-h-s3-31122-838

Ekologiški vidpadžiai pasiketimui: