Patarkite

XVI konferencija-diskusijų forumas „ATLIEKŲ TVARKYMAS 2019“ 2019 Lap 4

XVI konferencija-diskusijų forumas „ATLIEKŲ TVARKYMAS 2019“

Šiemet dalyvavome kasmetinėje XVI konferencijoje-diskusijų forume „ATLIEKŲ TVARKYMAS 2019“ rugsėjo 26–27 d. Druskininkuose - čia pranešimą skaitė ir "DSP Plius" direktorė bei įkūrėja Irma Spudienė.

Šią konferenciją bei jos organizatorius "Ekokonsultacijos" labai rekomenduojame. Kasmet su malonumu dalyvaujame šioje konferencijoje, kadangi ekologija ir tvarumas - tai viena svarbiausių vertybių mūsų verslui. Stengiamės mūsų klientus ir partnerius įtikinti, kad darbų sauga ir ekologija yra labai glaudžiai susiję faktoriai ir tik drauge puoselėdami tiek saugumą bei sveikatą darbe, tiek sveiką gyvenseną bei gamtos išsaugojimą, galėsime gyventi pilnavertišką, saugų ir sveiką gyvenimą ir tokį pat jį palikti ateities kartoms.

Pagrindinės pranešimo temos, apie kurias kalbėjome:

- Ar teisinga formulė Inovacijos=Saugumas darbe=Didesnis dėmesys tvarumui?
- Kaip evoliucionuos verslas ir to pasekoje darbų sauga ?
- Ar žinote, kad viusomeniniai judėjimai kyla ne tik dėl miškų ar klimato kaitos, bet ir profsąjungų dėl cheminių medžiagų naudojimo ar darbų saugos užtikrinimo, o Jūs tuo įmonėje rupinatės vienas (-a)?
- Ar žinote naujausius integralius darbų saugos metodus taikomus pažangiose Lietuvos įmonėse ?
- Kodėl darbų sauga ir aplinkosauga ateityje bus susiję?
- Kodėl tradiciniai saugos darbe metodai neefektyvūs?
- Kada senų darbo įrenginių saugos klausimai taps istorija?
- Ar esame pasirengę saugiam darbui su moderniomis pramonės technologijomis?

Konferencijoje jos dalyviai turėjo galimybę semtis išminties ir idėjų iš daugiau nei 30 pranešimų aktualiomis temomis ir daugiau nei 40 ekspertų ir geriausių savo srities profesionalų. Pranešimų ir diskusijų temas apėmė Lietuvos ir pasaulio patirtis, ateities prognozės ir įžvalgos, galimybė būti išgirstam.