Patarkite

3 filmų pristatymas ir akimirkos iš Verslo Žinių konferencijos Pramonės forumas 2019 Grd 2

3 filmų pristatymas ir akimirkos iš Verslo Žinių konferencijos Pramonės forumas

Specialiai Verslo Žinių organizuotai konferencijai “Pramonės forumas”, vykusiai lapkričio 12 d., sukūrėme tris filmus apie mūsų klientus UAB “Biržų duona”, UAB “TYLA” ir Uždaroji dizaino ir leidybos AB “KOPA”. Filmuose parodėme, kokius robotus bei modernias darbo saugos priemones naudoja mūsų klientai ir kaip tai prisideda prie jų darbo efektyvumo bei našumo. Šiandien norime šiais filmais pasidalinti ir su Jumis – juos galite peržiūrėti paspaudę žemiau esančius vaizdo įrašus.

Dėkojame Verslo žinios už pasitikėjimą ir galimybę "Pramonės forume" skaityti pranešimą tema "Kokios darbo saugos priemonių tendencijos padeda jas noriai naudoti?"

Mums tai buvo naujas iššūkis - dažniausiai kalbame apie darbo saugos priemones, kaip jas pasirinkti bei naudoti, o šįkart turėjome kalbėti apie robotizaciją. Tokios patirtys stiprina ir padeda MUMS augti, todėl džiaugiamės tokiomis galimybėmis.

Ne veltui teigiama, kad ketvirtoji pramonės revoliucija yra kur kas daugiau nei naujos technologijos ar robotizacija. Ir tai - tikra tiesa, kadangi su tuo labai susijęs ir darbo saugos priemonių modernėjimas, domėjimasis inovacijomis ir padidėjęs darbuotojų pasitenkinimo lygis. Kuo naujoviškesnes, technologijų pagalba sukurtas darbo saugos priemones darbuotojas dėvės, tuo komfortiškiau jis jaučiasi ir yra daug didesnė tikimybė, kad žmogus iš tikrųjų dėvės išduotą darbo saugos priemonę ir ji negulės paslėpta stalčiuje.

Ir turime pripažinti, kad keistis visgi reikės. Tiek žmonės, tiek mes, darbo saugos priemonių tiekėjai, turime atsižvelgti į vis labiau modernėjančias darbo sąlygas ir robotų skaičiaus augimą įvairiose pasaulio šalyse - tai verčia mus susimąstyti, sekti tendencijas ir prisitaikyti prie besikeičiančios rinkos pokyčių ritmo. 

Konferencijos metu išgirdome turiningus visų kitų rinkos lyderių pranešimus apie 4.0 Pramonės revoliuciją, Robotizaciją, Saugą, Efektyvumą, Verslo tvarumą ir žiedinę ekonomiką. Kartu diskutavome, uždavėme rūpimus klausimus vieni kitiems, pasisėmėme naujų idėjų, mokėmės vieni iš kitų bei užmezgėme naudingų kontaktų. Puikiai suorganizuoti renginiai kaip šis visuomet atneša visapusiškos naudos ir praturtina įvairiausiomis prasmėmis - o ypatingai edukacinėmis.

Dėkojame už palaikymą ir rekomendacijas Linai Šleinotaitei-Budrienei, Indrei Žilinskaitei už organizacinius rūpesčius ir taip pat palaikymą, patarimus, profesionaliai Verslo žinių komandai, partneriams Lina Laurinaitytei ir Filmuok.lt komandai, kuri kantriai keliavo po Lietuvą kartu su "DSP Plius" ir padėjo sukurti mūsų klientų istorijų filmą apie robotizaciją ir modernias darbo saugos priemones.

 

UAB "Biržų duona"

 

 

UAB "TYLA"

 

 

Uždaroji dizaino ir leidybos AB “KOPA”

 

 

Kelios akimirkos iš renginio "Pramonės forumas":