Patarkite

Antbačių dispenseriai ne tik ligoninėms 2021 Sau 15

Antbačių dispenseriai ne tik ligoninėms

Dispenseriai palengvina saugos priemonių naudojimą


Susiklosčius dabartinei situacijai dėl Covid-19 plitimo Lietuvos įstaigų viduje, svarbu priimti griežtus saugumo reikalavimus ir naudotis visomis įmanomomis priemonėmis galinčiomis sustabdyti viruso plitimą. Pagrindinės priemonės padedančios greitai ir patogiai naudoti vienkartines apsaugos priemones  – yra dispenseriai. Vieni iš labiausiai automatizuotų yra dispenseriai antbačiams.


Įvairus asortimentas pagal jūsų poreikius


Dispenserių pasirinkimą palengvina galimybė rinktis pagal kiekvieno finansines galimybes nuo ekonomiškiausių iki prabangiausių. Taip pat, norint išsirinkti geriausiai tinkantį dispenserį atsižvelgiama ir į tokius kriterijus, kaip vieta ir veikimui užtikrinti reikalingas prietaiso maitinimo būdas. Pagal tai antbačių dispenseriai skirstomi į dvi rūšis:


Veikiantys be elektros energijos – naudojimui nėra reikalinga elektros energija, todėl toks dispenseris gali stovėti jums patogioje vietoje. Batai apgaubiami 4 kartus greičiau, kadangi nereikia pasilenkti ir antbačių užsidėti rankomis. Pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno.


                                
Elektriniai. Pasižymi itin greitu veikimu, batai apgaubiami per porą sekundžių. Skirta labai dideliam lankytojų kiekiui. Bato padas uždengiamas plėvele arba klasikiniu antbačiu. Elektriniuose dispenseriuose labai patogu stebėti kiek dar batų jie gali apvilkti, nes ši informacija yra rodoma ant dispenserio viršaus įtaisytame ekrane.

                                      
Elektriniai dispenseriai yra dvieų rūšių: pirmieji užmauną klasikinį antbatį ir antroji kurie ant bato kaitinimo būdų uždeda  specialią plėvelę. Dispenseriai yra lengvai nuvalomi bei pildomi. Su jais užsidėjimas tampa daug higieniškesnis, kadangi nėra liečiama avalynė.


Dispenseriai antbačiams skirti ne tik ligoninėms


Ligoninės nėra vienintelė vieta, kur tokia saugos priemonė, kaip antbačiai ir jų dispenseriai, yra naudojami. Įvairių rūšių dispenseriai  taip pat skirti viešbučių, mokyklų, ofisų, laboratorijų, konstrukcijų, parodų salių, gamyklų, švarių kambarių, apsaugotų teritorijų, farmacijos pramonės darbuotojams bei svečiams. Tinkamas antbačių naudojimas gali padėti užkirsti kelią bakterijoms ir mikrobams užteršti sterilias aplinkas. Antbačiai apsaugo nuo kryžminio užteršimo.


Taisyklingas būdas nusiimti antbačius


Nusiimti antbatį reikėtų suimant už gumytės bei neliečiant vidinės pusės traukti jį nuo kulno link pado pusės. Panaudotą antbatį išmeskite tam pritaikytose vietose.