Patarkite

Pradėkite mums tobulėti




Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

BENDROJI INFORMACIJA

Ši privatumo politika nustato UAB „DSP plius“, juridinio asmens kodas 300636318, buveinės adresas Kalvarijų g. 124, Vilnius, elektroninio pašto adresas info@dspplius.lt (toliau – Valdytojas), vykdomo interneto svetainės http://darbosaugospriemones.lt/ lankytojų ir kitų duomenų subjektų asmens duomenų tvarkymo sąlygas, su asmens duomenų tvarkymu susijusių duomenų subjektų teisių įgyvendinimo tvarką.

Valdytojas gali bet kuriuo metu peržiūrėti ir pakeisti privatumo politiką, todėl rekomenduojame periodiškai patikrinti, ar esate susipažinę su aktualia privatumo politikos redakcija. Aktualios privatumo politikos redakcijos paskelbimo data yra nurodyta viršutinėje šio interneto puslapio dalyje.

Interneto svetainės lankytojų ir kitų duomenų subjektų asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis galiojančiais teisės aktais ir užtikrinant tinkamas technines bei organizacines asmens duomenų apsaugos priemones.

Valdytojas jūsų pateiktus ar paties Valdytojo surinktus asmens duomenis naudoja tik privatumo politikoje arba jums atskiru pranešimu nurodytais tikslais, neperduoda asmens duomenų valdyti kitiems asmenims, išskyrus šioje privatumo politikoje nurodytus atvejus. Įstatymuose numatytais atvejais jūsų duomenys taip pat gali būti perduoti kompetentingoms valdžios institucijoms. Kiti jūsų asmens duomenų perdavimo tretiesiems asmenimis (Valdytojo partneriams, duomenų tvarkytojams ir kt.) atvejai yra nurodyti atskirose privatumo politikos skiltyse.

Interneto svetainėje yra nuorodų į Valdytojui nepriklausančias interneto svetaines. Valdytojas nėra atsakingas už šių svetainių taikomas privatumo politikas, todėl rekomenduojame būti aktyviems ir susipažinti su interneto svetainių, į kurias esate nukreipiami, privatumo politikomis.

INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJŲ ASMENS DUOMENYS, SLAPUKŲ NAUDOJIMAS

Slapukai

Interneto svetainėje yra naudojami „slapukai“ (angl. cookies) – maži tekstiniai failai, išsaugomi Jūsų įrenginio (pavyzdžiui, kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai jūs naršote interneto svetainėje.

Interneto svetainėje naudojami slapukai mums yra reikalingi, kad galėtume:

-  užtikrinti tinkamą interneto svetainės veikimą;

-  užtikrinti optimalų interneto svetainės greitį ir saugumą;

-  sužinoti interneto svetainės ir atskirų jos puslapių, dalių lankomumą, analizuoti interneto svetainės lankytojų srautus (apsilankymo datą ir laiką, naudojamas naršykles, įrenginių rūšis ir jų ekrano dydžius) ir tokiu būdu nuolat tobulinti interneto svetainę, kad būtų geriau patenkinti jūsų poreikiai.

Su Valdytojo naudojamų slapukų specifikacijomis galite susipažinti pateikiamoje lentelėje.

RŪŠIS

PAVADINIMAS

FUNKCIJOS

GALIOJIMO LAIKAS

Sesijos slapukai

Collect

Google Analytics slapukas, renkantis informacija apie lankytojo prietaisą ir veiklą svetainėje

Iki apsilankymo svetainėje pabaigos

TawkConnectionTime

Tawk.to slapukas, įgalinantis svetainę atpažinti lankytoja tikslu optimizuoti susirašinėjimo programėlę

tr

Facebook slapukas, naudojamas marketingo tikslais

ss

Kam naudojamas?

Nuolatiniai slapukai

_gat

Google Analytics slapukai, skirti identifikuoti unikalius lankytojus

1 minutė

_ga

2 metai

_gid

1 para

tawkUUID

Tawk.to slapukas, naudojamas siekiant užtikrinti efektyvią komunikaciją per susirašinėjimo programėlę

179 dienos

_fbp

Facebook slapukas, naudojamas tikslų pateikti trečiųjų šalių reklamą

3 mėnesiai

fr

Facebook slapukas, naudojamas tikslu pateikti trečiųjų šalių reklamą

3 mėnesiai

__tawkuuid

Tawk.to slapukas, naudojamas siekiant užtikrinti efektyvią komunikaciją per susirašinėjimo programėlę

179 dienos

PrestaShop-

Kam naudojamas?

149 dienos

twk_

Kam naudojamas?

Nuolatinis[VAJ2] 

 

Tikslią informaciją apie trečiųjų šalių (Facebook, Google, LinkedIn, Tawk.to, ir kt.) naudojamų slapukų funkcijas ir jų renkamus asmens duomenis galite rasti šių trečiųjų šalių privatumo / slapukų politikose (pavyzdžiui, Facebook slapukų politikoje, LinkedIn privatumo politikoje) arba susisiekę su slapukus siunčiančios trečiosios šalies kontaktiniu asmeniu.

Sužinoti, kokie konkretūs slapukai buvo įrašyti jums apsilankius interneto svetainėje, galite patikrinę savo naršyklės nustatymus. Jei naudojate Google Chrome naršyklę, informaciją apie įrašytus slapukus rasite paspaudę kairėje adreso laukelio pusėje esantį mygtuką.

Lankantis socialiniuose tinkluose esančiuose Valdytojo gerbėjų puslapiuose įrašomi slapukai

Valdytojas administruoja gerbėjų puslapius socialiniuose tinkluose Facebook ir Instagram (toliau – Gerbėjų puslapiai).

Jums apsilankius Gerbėjų puslapiuose, socialinių tinklų administratoriai į jūsų įrenginį įrašo slapukus, kurie renka asmens duomenis. Slapukai yra įrašomi tiek tuo atveju, jei esate registruotas socialinių tinklų vartotojas, tiek ir tuo atveju, jei neturite paskyros atitinkamame socialiniame tinkle. Valdytojas (UAB „DSP plius“) prie surinktų jūsų asmens duomenų prieigos neturi ir iš socialinių tinklų administratorių gali gauti tik statistinę informaciją apie Gerbėjų puslapių lankomumą.

Siekdami gauti išsamesnę informaciją apie Gerbėjų puslapių administravimo tikslu tvarkomus jūsų asmens duomenis, susipažinkite su:

-  LinkedIn privatumo politika arba susisiekite su ir LinkedIn duomenų apsaugos pareigūnu (dėl LinkedIn naudojamų asmens duomenų);

-  Facebook slapukų politika arba susisiekite suFacebookduomenų apsaugos pareigūnų (dėl Facebook ir Instagram naudojamų asmens duomenų).

Slapukus apriboti ar užblokuoti galite valdydami savo interneto naršyklės nustatymus. Jeigu norite, kad interneto svetainės jūsų įrenginyje netalpintų visiškai jokių slapukų, pritaikykite savo interneto naršyklės nustatymus taip, kad jums būtų pranešta prieš patalpinant bet kokį slapuką arba interneto naršyklė atmestų visus slapukus. Nustatymus turėsite atskirai pritaikyti kiekvienai kiekvieno įrenginio interneto naršyklei.

Uždraudę bet kokį slapukų naudojimą ar apriboję jų naudojimą, galite negauti norimų paslaugų arba negalėti naudotis interneto svetainės funkcionalumais.

Išsamesnę informaciją apie slapukus, jų veikimo principus ir nustatymus galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org.

Komunikacijos įrankiai

Interneto svetainėje yra sudaroma galimybė susisiekti su per socialinį tinklą socialinius tinklus Facebook ir Instagram, į kurį pateikiamos nuorodos kiekvieno interneto svetainės puslapio apatinėje dalyje, per susirašinėjimo programą tawk.to, esančią kiekvieno interneto svetainės puslapio apatiniame dešiniajame kampe, arba susisiekti interneto svetainėje nurodytu elektroninio pašto adresu ar telefono numeriu.

Tikslu atsakyti į jūsų pateiktą paklausimą ir išsaugoti susirašinėjimo įrodymus (įgyvendindamas teisėtą interesą vykdyti efektyvią komunikaciją ir išvengti su asmenų aptarnavimu susijusių ginčų), Valdytojas tvarko šią jūsų pateiktą informaciją:

üpaklausimą siunčiant per susirašinėjimo programą tawk.to, tvarkomas susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys ir IP adresas, iš kurio buvo vykdytas susirašinėjimas;

üpaklausimą siunčiant interneto svetainėje nurodytu elektroninio pašto adresu, tvarkomas vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, elektroninio laiško data, laikas ir susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys;

üpaklausimą siunčiant per socialinių tinklų Facebook ir (ar) Instagram paskyras, yra tvarkomas vartotojo vardas, žinučių gavimo data, laikas ir susirašinėjimo su Valdytojo atstovu turinys.

Kartu su paklausimais pateikti asmens duomenys ir tolesnis jūsų bei Valdytojo atstovo susirašinėjimas bus saugomas tiek, kiek tai bus reikalinga siekiant įvykdyti konkrečią užduotį bei užtikrinti Valdytojo teisių įgyvendinimą.

Paklausimą siunčiant per socialinių tinklų Facebook ar Instagram paskyras, jūsų pateikti asmens duomenys gali būti atskleisti šių socialinių tinklų valdytojams ir kitiems asmenims, su kuriais socialinių tinklų Facebook, Instagram valdytojai dalinasi asmens duomenimis. Siekdami gauti išsamesnę informaciją, susipažinkite su socialinio tinklo Facebook ir Instagram privatumo politikomis.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

ELEKTRONINĖS PARDUOTUVĖS PASKYROS ADMINISTRAVIMAS

Kiekvienas interneto svetainės lankytojas gali susikurti Valdytojo elektroninės parduotuvės paskyrą. Siekdami susikurti elektroninės parduotuvės paskyrą, privalote nurodyti tik savo elektroninio pašto adresą. Elektroninio pašto rinkimo ir tolesnio tvarkymo teisinis pagrindas – sutarties dėl elektroninės parduotuvės paskyros sukūrimo vykdymas. Elektroninės parduotuvės administravimo tikslu jūsų sutikimu taip pat gali būti tvarkomi ir kiti jūsų pateikti asmens duomenys, tačiau paskyros sutikimus yra reikalingas tik el. pašto adresas.

Jūs bet kuriuo metu galite atšaukti savo registraciją elektroninėje parduotuvėje parašydamas laišką elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt. Jūsų paskyra bus panaikinta ne vėliau kaip per 7 darbo dienas nuo patvirtinimo apie elektroninio laiško gavimą išsiuntimo ir apie paskyros ištrynimą būsite informuoti elektroniniu paštu.

Elektroninės parduotuvės paskyra ir jos administravimo tikslu tvarkomi jūsų asmens duomenys yra saugomi 5 metus nuo paskutinio prisijungimo prie elektroninės parduotuvės paskyros. Jei per 5 metus nė karto neprisijungsite prie elektroninės parduotuvės paskyros, jūsų paskyra bus panaikinta, o visi joje esantys asmens duomenys – sunaikinti. Apie ketinimą panaikinti paskyrą būsite informuoti likus ne mažiau kaip 5 dienoms iki paskyros panaikinimo.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

PIRKIMAS ELEKTRONINĖJE PARDUOTUVĖJE

Valdytojo elektroninėje parduotuvėje prekes įsigyti gali tiek registruoti vartotojai, tiek ir paskyros nesukūrę lankytojai. Tikslu įvykdyti pirkimo–pardavimo sutartį, Valdytojas tvarko šiuos pirkėjų asmens duomenis: vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, pristatymo adresas, miestas, šalis, užsakytų prekių pavadinimas,  prekių kaina, užsakymo pateikimo ir apmokėjimo data, užsakymo pristatymo (įvykdymo) data, pristatymo, apmokėjimo būdas, banko sąskaitos numeris, banko pavadinimas.

Šiuo tikslu surinkti asmens duomenys yra saugomi 5 metus nuo pirkimo–pardavimo sutarties įvykdymo arba iki elektroninės parduotuvės paskyros ištrynimo, priklausomai nuo to, kas įvyksta anksčiau. Buhalterinei apskaitai vesti reikalingi asmens duomenys yra saugomi 10 metu nuo sąskaitos išrašymo dienos.

Kad galėtume tinkamai įvykdyti jūsų užsakymą, registracijos (užsakymo) metu būtina pateikti teisingus asmens duomenis. Jei esate registruotas elektroninės parduotuvės vartotojas, prieš pateikdamas naują užsakymą visais atvejais patikrinkite, ar Valdytojo turimi jūsų asmens duomenys yra aktualūs ir teisingi. Valdytojas neprisiima jokios atsakomybės, jei dėl neteisingų asmens duomenų pateikimo ar jų neatnaujinimo jūsų asmens duomenys bus atskleisti kitiems asmenims, jūs negausite užsakytų prekių ar patirsite kitų nepatogumų. Jokie dėl neteisingų asmens duomenų patekimo jūsų patirti turtiniai praradimai jums nebus kompensuojami.

Pirkėjų asmens duomenys bus teikiami prekių pristatymo paslaugas teikiančioms bendrovėms, bankams, per kuriuos vyksta atsiskaitymas už įsigytas paslaugas ar prekes, taip pat Valdytojo pasitelktiems duomenų tvarkytojams (Valdytojo naudojamų informacinių sistemų administratoriams, marketingo paslaugas teikiančioms agentūroms).

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

MOKYMŲ ORGANIZAVIMAS

Duomenų subjektų, užsiregistravusių į Valdytojo organizuojamus renginius (mokymus), asmens duomenys yra tvarkomi registracijos į renginį ir renginio organizavimo tikslu (siekiant įvykdyti sutartį dėl dalyvavimo renginyje).

Registracijos ir renginių organizavimo tikslu asmens duomenys yra saugomi iki renginio pabaigos ir gali būti perduodami kartu su Valdytoju renginį organizuojantiems asmenims (duomenų bendravaldytojams): UAB „Tuvlita“, UAB „Ekokonsultacijos“, Valstybinei darbo inspekcijai ir kitiems Valdytojo partneriams. Asmens duomenys taip pat gali būti perduodami duomenų valdytojo renginio organizavimo tikslu pasitelktiems duomenų tvarkytojams.

Valdytojo kartu su partneriais organizuojami renginiai paprastai yra fotografuojami, o nuotraukos naudojamos marketingo tikslais. Jei nesutinkate su jūsų atvaizdo naudojimu nurodytu tikslu, nesiregistruokite į renginį ir jame nedalyvaukite arba informuokite renginio fotografą, kad nepageidaujate būti fotografuojamas.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

TIESIOGINĖ RINKODARA

Kiekvienas interneto svetainės lankytojas gali užsisakyti naujienas apie Valdytojo siūlomas prekes, taikomas akcijas bei organizuojamus renginius (užsiprenumeruoti naujienlaiškį) įvesdamas savo elektroninio pašto adresą interneto svetainėje esančioje naujienlaiškio užsakymo formoje. Naujienlaiškio prenumeratoriaus elektroninio pašto adreso tvarkymo pagrindas – prenumeratoriaus sutikimas gauti naujienlaiškius.

Valdytojo naujienlaiškiai taip pat yra siunčiami Valdytojo prekių pirkėjams, įgyvendinant Valdytojo teisėtą interesą informuoti savo klientus apie taikomas akcijas ir siūlomas panašias prekes ar paslaugas, išskyrus atvejus, kai klientas prieš įsigydamas prekes ar paslaugas arba vėliau išreiškė nesutikimą su jo asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslu. Tiesioginės rinkodaros tikslu yra tvarkomas klientų el. pašto adresas.

Tiek naujienlaiškio prenumeratoriai, tiek kiti naujienlaiškio gavėjai gali bet kada atsisakyti Valdytojo naujienlaiškio paspausdami jame esančią atsisakymo nuorodą arba pateikdami prašymą elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt. Jei sutikimas nėra atšaukiamas, asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu yra tvarkomi 5 metus nuo kalendorinių metų, kuriais buvo užsakytas naujienlaiškis arba įsigyta paskutinė prekė, pabaigos.

VAIZDO STEBĖJIMAS

Valdytojo teritorijoje ir patalpose, esančiose Kalvarijų g. 124, Vilnius, yra vykdomas vaizdo stebėjimas. Vaizdas stebimas Valdytojo turto apsaugos ir darbuotojų saugumo užtikrinimo tikslu. Vaizdo duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – teisėtas Valdytojo interesas užkirsti kelią žalos, kurią Valdytojas patirtų praradęs turtą ar neužtikrinęs darbuotojų saugumo, atsiradimo.

Stebimos patalpų dalys yra pažymėtos vaizdinėmis priemonėmis, matomomis prieš patenkant į vaizdo stebėjimo lauką.

Vaizdo duomenys yra perduodami duomenų tvarkytojui – saugos tarnybai, o esant įtarimui dėl nusikaltimo ar kito teisės pažeidimo padarymo, gali būti teikiami ir teisėsaugos institucijoms. Vaizdo duomenys įrašomi ir saugomi 30 kalendorinių dienų. Jeigu vaizdo duomenys naudojami kaip įrodymai teisėsaugos institucijose, jie saugomi tiek, kiek reikalinga šiems duomenų tvarkymo tikslams.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA.

KANDIDATŲ Į DARBUOTOJUS ASMENS DUOMENYS

Visus asmenų, pageidaujančių įsidarbinti Valdytojo bendrovėje, asmens duomenis Valdytojas tvarko tik darbuotojų atrankos ir įdarbinimo tikslu, turėdamas teisėtą interesą įvertinti kandidato tinkamumą dirbti pageidaujamą darbą.

Kandidatų į darbuotojus asmens duomenis Valdytojas gauna tiesiogiai iš kandidato į darbuotojus, kai jis atsiunčia Valdytojui savo gyvenimo aprašymą (CV), taip pat iš įdarbinimo paslaugas Valdytojui teikiančių agentūrų.

Be paties asmens, pageidaujančio įsidarbinti Valdytojo bendrovėje, pateiktų duomenų Valdytojas gali rinkti ir kitaip tvarkyti kitus viešai prieinamus kandidato duomenis, t. y. ieškoti informacijos internete, patikrinti kandidato socialinių tinklų (pavyzdžiui, LinkedIn, Facebook, Twitter) profilius ir pan. Valdytojas taip pat gali kreiptis į kandidato gyvenimo aprašyme (CV) nurodytus buvusius darbdavius ir prašyti pateikti informaciją apie kandidato kvalifikaciją, profesinius gebėjimus ir dalykines savybes.

Kandidato pateiktus ir savarankiškai surinktus duomenis apie kandidatą Valdytojas saugo 4 mėn. nuo konkrečios darbuotojo atrankos pasibaigimo. Asmens duomenų saugojimo terminas pratęsiamas tik gavus atskirą kandidato sutikimą. Jei sutikimas saugoti kandidato asmens duomenis ilgiau nei 4 mėn. po atrankos pasibaigimo nėra gaunamas, pasibaigus šiam terminui visi (tiek pateikti kandidato, tiek surinkti Valdytojo) kandidato asmens duomenys yra sunaikinami.

Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA

TEISIŲ ĮGYVENDINIMO TVARKA

Visi asmenys, kurių asmens duomenis tvarko Valdytojas, turi:

üTeisę susipažinti su Valdytojo tvarkomais savo asmens duomenimis

Teisės susipažinti ir reikalauti ištaisyti asmens duomenis įgyvendinamos pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt(jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Prašyme susipažinti su asmens duomenimis prašome  nurodyti, su kokiais asmens duomenimis pageidaujate susipažinti ir kokią Reglamento 15 straipsnio 1 dalyje išvardintą informaciją pageidaujate gauti.

Prašyme susipažinti su vaizdo duomenimis papildomai turi būti nurodyta, kokiose konkrečiose Valdytojo patalpose (teritorijos dalyje) ir kokiu metu lankėtės. Teisė susipažinti su vaizdo duomenimis įgyvendinama atvykstant peržiūrėti vaizdo įrašo Valdytojo buveinės adresu arba atsiimant vaizdo įrašo kopiją išorinėje duomenų laikmenoje.

üTeisę reikalauti ištaisyti neteisingus arba netikslius savo asmens duomenis

üTeisę reikalauti ištrinti neteisėtai tvarkomus duomenis

Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas).

Jei prašymas yra pagrįstas, Valdytojas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo sunaikina duomenų subjekto duomenis.

üTeisę reikalauti, kad Valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, kol bus patikrintas asmens duomenų tikslumas, kol bus nustatyta, ar su asmens duomenų tvarkymu nesutinkančio duomenų subjekto interesai yra viršesni už Valdytojo, taip pat tais atvejais kai asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, tačiau duomenų subjektas nesutinka, kad šie duomenys būtų ištrinti

Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Kai prašoma apriboti tik dalies Valdytojo tvarkomų asmens duomenų tvarkymą, prašyme turi būti nurodytos asmens duomenų kategorijos, kurių tvarkymą prašoma apriboti.

Jei prašymas yra pagrįstas, asmens duomenų tvarkymas apribojamas per 5 darbo dienas nuo prašymo gavimo.

üTeisę į duomenų perkeliamumą

Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas). Kai prašoma perkelti tik dalį Valdytojo tvarkomų asmens duomenų, prašyme turi būti nurodytos asmens duomenų kategorijos, kurių atžvilgiu įgyvendinama teisė į duomenų perkeliamumą.

Jei prašymas yra pagrįstas, Valdytojas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo pateikia jums arba jūsų nurodytam duomenų valdytojui jūsų asmens duomenis kompiuterio skaitomu formatu (priklausomai nuo jūsų pageidavimo, susisteminti asmens duomenys yra siunčiami elektroniniu paštu arba įrašomi į išorinę laikmeną).

üTeisę nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys

Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu info@dspplius.lt(jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas)

Išreiškus nesutikimą su asmens duomenų tvarkymu bus vertinama, ar jūsų teisėtas interesas, dėl kurio nesutinkate su asmens duomenų tvarkymu, yra viršesnis už Valdytojo teisėtą interesą, kuriuo Valdytojas grindžia jūsų asmens duomenų tvarkymą.

üTeisę paduoti skundą priežiūros institucijai

Ši teisė gali būti įgyvendinama pateikiant skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai dėl bet kokių su jūsų asmens duomenų tvarkymu susijusių Valdytojo veiksmų.

 

Tais atvejais, kai įgyvendinate savo teises pateikdami rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu paštu, kartu su prašymu būtina pateikti ir notaro patvirtintą asmens dokumento (paso, asmens tapatybės kortelės) kopiją.

KONTAKTAI

Jei turėtumėte su privatumo politika susijusių klausimų, susiekite su mumis ir mes jums padėsime:

UAB „DSP Plius“

Kalvarijų g. 124, Vilnius
Tel. Nr. +370 652 97727
El. paštas info@dspplius.lt

 

Kad politika būtų „draugiškesnė“ vartotojams, kiekvieną jos skyrių reikėtų daryti išskleidžiamą, t.y. kad atsidarius privatumo politiką būtų matomi  tik jos skyrių pavadinimai, o paspaudus ant konkretaus pavadinimo – informacija išsiskleidžia.

Patartina neturėti nuolatinių slapukų, nebent jie yra neišvengiami (būtini), kad interneto svetainė veiktų.