Patarkite

Darbuotojų sauga ir sveikata 2019 2019 Kov 1

Darbuotojų sauga ir sveikata 2019

Šiemet "DSP Plius" komanda kaip ir kasmet dalyvavo didžiausios darbų saugos "Darbuotojų sauga ir sveikata 2019" konferencijoje bei parodoje Vilniuje ir Kaune!

Šiemet pristatėme išmanius kvėpavimo apsaugos sprendimus: naujos kartos puskaukę ir kaukę iš JSP "Force" serijos ir analogų rinkoje neturinčią oro filtravimo sistemą Powercap Infinity - "DSP Plius" yra vienintelis šios sistemos akredituotas atstovas Lietuvoje!

Naujos kartos puskaukė "Force 8"

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Naujos kartos kaukė "Force 10"

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Išmanūs filtrai Press To Check, leidžiantys pasitikrinti, ar teisingai užsidėjote puskaukę arba kaukę

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Ekologiška oro filtravimo sistema "Powercap Infinty" ("DSP Plius" - vienintelis akredituotas atstovas Lietuvoje!)

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Dėl oro filtravimo sistemos atsiperkamumo paskaičiavimo kreipkitės į įmonės vadybininką - padėsime Jums paskaičiuoti, per kiek laiko oro filtravimo sistema Jūsų įmonei atsipirks! Taip par yra galimybė įmonei išsibandyti oro filtravimo sistemą nemokamai - įsitikinkite, kad tai geriausias, patogiausias ir ergonomiškiausias sprendimas Jūsų įmonei bei darbuotojams!

Džiaugiamės, kad mūsų klientams, draugams ir naujai sutiktiems darbų saugos specialistams visada įdomios rinkos naujovės, technologijos darbų saugoje ir saugi darbuotojų ateitis. Tikrai didelė konferencijos dalyvių dalis aktyviai domėjosi, klausinėjo, matavosi ir fotografavosi su pačiu išmaniausiu kvėpavimo apsaugos įrenginiu rinkoje - visiems norisi bent piršteliu prisiliesti prie ateities!

Visada mėgstame konferencijos dalyvius nustebinti, tad šiemet atvykome pasipuošę naujausiais gero matomumo sprendimais - šviečiančiais atšvaitais/magnetais, šviečiančiomis liemenėmis ir šviečiančiais šalmais (ekologiški, nes kraunami per USB jungtį!), kurie taip pat susilaukė labai didelio susidomėjimo. Na, o draugiškiausiems ir drąsiausiems parodos dalyviams, išdrįsusiems pasimatuoti naujoves ir aktyviai apie jas padiskutuoti, padovanojome mūsų pačių gamintus lipdukus - Lietuvos vėliavėles, skirtas pasipuošti Vasario 16 d.!  Patys gaminame įvairiausius saugos ženklus, todėl pagal Jūsų pageidavimą galime pagaminti ir atspausdinti bet ką - taip pat ir vėliavėles su Jūsų logotipu ar internetinės svetainės adresu!

Šviečiantis magnetinis atšvaitas HV07

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Šviečianti LED liemenė L470

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Apsauginis (pats lengviausias pasaulyje!) šalmas su atšvaitinėmis detalėmis EVOLite® CR2™

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Speciali ekologiška šviečianti juostelė šalmui EVOLite® CR2™ 

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Lietuvos vėliavėlės - lipdukai

  

ĮSIGYTI GALITE ČIA

Dalinamės akimirkomis iš Vilniuje ir Kaune vykusių renginių, daugiau nuotraukų galite rasti paspaudę nuorodas, esančias žemiau:

Daugiau Vilniaus renginio akimirkų:

https://bit.ly/2Eqg8F5

Daugiau Kauno renginio akimirkų:

https://bit.ly/2GRp4Hl