Patarkite

Apie mus rašo spauda – patarimai COVID-19 metu ir vertingos įžvalgos verslui 2020 Geg 5

Apie mus rašo spauda – patarimai COVID-19 metu ir vertingos įžvalgos verslui

Esame darbo saugos priemonių specialistai, todėl COVID-19 pandemijos metu stengiamės kaip įmanoma daugiau užsiimti žinių sklaida: tam, kad žmonės žinotų, kaip teisingai pasirinkti apsaugos priemones, kaip jas tinkamai dėvėti ir kaip nepakliūti į aferistų pinkles.

Esame dėkingi visiems žiniasklaidos kanalams, kurie prisidėjo prie svarbių žinučių sklaidos ir leido šiai informacijai pasiekti kur kas didesnį kiekį. Jūsų saugumas - mums svarbiausias!

Šiame įraše norime pasidalinti straipsniais ir interviu, kurie padėjo mums dalintis žiniomis apie COVID-19 apsaugos priemones. Kviečiame susipažinti su šia medžiaga, kuri šiandien itin aktuali mums visiems.

LRT.LT

  

Norime padėkoti LRT ir žurnalistei Viktorijai Lideikytei už padedamą skleisti žinią šiuo interviu - apie teisingą respiratorių pasirinkimą, nelegalią respiratorių rinką ir kaip neapsigauti renkantis kvėpavimo apsaugos priemones.

Darome didelį darbą ir džiaugiamės žmonių sąmoningumu, "DSP Plius" direktorės Irmos Spudienės ilgametė patirtis darbo saugos priemonių rinkoje prisideda prie šiuo metu itin aktualių ir svarbių žinučių sklaidos.

Jau 7-erius rengiame nemokamus mokymus visoje Lietuvoje, prie kurių tikimės sugrįžti rudenį ir mūsų 13 metų misija - "Rūpinamės, kad žmonės dėvėtų darbo saugos priemones TINKAMAI!". Todėl džiaugiamės galimybe COVID-19 sukeltos situacijos metu nemokamai dalintis savo žiniomis ir patirtimi, prisidėti prie žmonių mokymo ir šiuo metu itin svarbaus švietimo tokiais klausimais kaip asmeninės žmogaus apsaugos priemonės - respiratoriai, įvairios kaukės, skydeliai, pirštinės, kitos vienkartinės priemonės.

Dalinamės straipsniu:

https://bit.ly/2W48tGz

 

15MIN.LT

  

Šiame straipsnyje pilna įdomių ir aktualių įžvalgų apie dabar taip trūkstamas apsaugines priemones, jų stygių ir kaip Lietuvos verslas persiorientuoja ir prisideda prie šios problemos sprendimo.

Patys ėmėmės reikalingų prekių gamybos - pradėjome gaminti plastikinius skydelius, kurie išsiskiria savo kokybe, ventiliacinėmis savybėmis, tvirtumo ir komforto lygiu.

Medikams šiuo sudėtingu laikotarpiu taikome išskirtines kainas ir nuolaidas, stengiamės palaikyti bei rūpintis kitais lietuviškais verslais, o mūsų vadovė Irma Spudienė ieško ir sėkmingai randa būdų ir kaip įvairiai paremti medikus, ir kaip išgyventi patiems - išlaikyti biurą bei komandą.

Galime pasidžiaugti, kad šiuo laikotarpiu vis dar aktyviai dirbame pilnu pajėgumu, nedarome prastovų, neprašome darbuotojų išeiti priverstinių atostogų, visa "DSP Plius" komanda toliau aktyviai darbuojasi ir stengiasi užtikrinti, kad mūsų klientai gautų visas reikiamas darbo saugos priemones.

Straipsnį galite peržiūrėti paspaudę nuorodą, esančią žemiau:

https://bit.ly/2L3zow4

 

ALFA.LT

  

Praėjusią savaitę turėjome puikią galimybę sudalyvauti interaktyvioje laidoje, skirtoje verslui "Verslo karantinas. Praktiniai išgyvenimo patarimai“, kur "DSP Plius" savininkė ir įkūrėja Irma Spudienė dalinosi asmeninės patirties įžvalgomis bei patarimais, kaip karantino metu išlikti aktyviems ir saugiems tuo pačiu metu bei į ką atkreipti dėmesį, norint išlikti verslo pasaulyje.

Norime padėkoti Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmams už sudarytą galimybę pasidalinti sukaupta patirtimi apie naujų prekių idėjas ir gamybą, legalų verslą, darnią komandą - tikimės, kad ši patirtis bus naudinga kiekvienam verslui, norinčiam išgyventi šį sunkų krizės laikotarpį, kuris paveikė mus visus.

Taip pat norime pasakyti ačiū Alfa.lt komandai už jaukų priėmimą gražioje studijoje.

Esame dėkingi Jums visiems už palaikymą - tiems, kurie žiūrėjote laidą ir turėjote gražių pastebėjimų, ir tiems, kurie visuomet sekate mūsų veiklą ir prisidedate prie svarbių žinių sklaidos. Tik viešindami teisingą informaciją apie apsaugos priemonių pasirinkimą, naudojimą bei nelegalią jų rinką sugebėsime išlikti saugia ir sveika visuomene! 

Dalinamės laidos įrašo nuoroda:

https://bit.ly/2WnLd5l