Patarkite

Tinkamos darbų saugos politikos populiarinimas Lietuvoje 2022 Bal 4

Tinkamos darbų saugos politikos populiarinimas Lietuvoje

DSP Plius šiais metais atšventė 15 metų Jubiliejų, nuo pat veiklos pradžios įmonė ir direktorė Irma Spudienė skyrė didelį dėmesį AAP priemonių naujovių diegimui Lietuvoje, plėtė Lietuvos verslo įmonių akiratį su įvairiomis užsienio naujovėmis darbo saugos rinkoje, skatino keisti verslų požiūrį, saugoti ir rūpintis savo darbuotojais.

DSP Plius jau 10 metų vienintelė Lietuvoje organizuoja nemokamus interaktyvius darbų saugos ir aplinkosaugos mokomuosius seminarus visoje Lietuvoje. Šių renginių metu stengiamės įtraukti kiekvieną dalyvį, išmokyti pasirinkti, dėvėti ir prižiūrėti darbo saugos priemones TINKAMAI. Įmonių vadovus, darbuotojus, darbų saugos ir aplinkosaugos specialistus supažindiname su naujovėmis bei suteikiame puikią progą jas išbandyti. Ši iniciatyva yra vienas geriausių būdų susipažinti su naujausiomis darbo saugos naujovėmis, reikalavimais ir priemonėmis, kurios padeda apsaugoti darbuotoją  nuo nelaimingų atsitikimų darbo vietoje.

Lietuvos Respublikos valstybinė darbo inspekcija prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pastebėjo mūsų skiriamą dėmesį darbo saugos švietimui ir šiais metais skyrė "Auksinio pasižymėjimo" apdovanojimą, kurį įteikė Lietuvos Respublikos vyriausiasis valstybinis darbo inspektorius Jonas Gricius - DSP Plius direktorei Irmai Spudienei už didelį indėlį populiarinant tinkamą darbų saugos politiką Lietuvoje.

Džiaugiamės šiuo įvertinimu ir galime drąsiai teigti, kad ir ateityje nesustosime bei toliau skleisime savo misiją Lietuvoje!

Rūpintis, kad žmonės dėvėtų darbo saugos priemones TINKAMAI!