Patarkite

DSP Plius komandos vasaros išvyka į Biržus 2023 Lie 24

DSP Plius komandos vasaros išvyka į Biržus

Tradiciškai DSP Plius - Darbo saugos priemonės komanda vasarą turi bendrą išvyką ar pramoginę veiklą, kuri suburia komandą, leidžia atsipalaiduoti ne darbo aplinkoje ir stiprina komandos narių bendruomeniškumą.

Šiais metais jau antrus metus iš eilės DSP Plius komanda vyko į Biržus, kuriuose Kilučių ežero pusiasalyje vyko Legendų muzikos festivalis.

Prieš pagrindinę vakaro atrakciją komanda aplankė gražiausias Biržų vietas: Biržų Pilį, Astravo Dvarą, Širvėnos Tiltą. Pasikrauti jėgų ir pasiruošti festivaliui komanda užsuko į geriausią Biržų restoraną Rinkuškiai - Restoranas „Alaus kelias“, kuriame netrūko nuostabaus maisto, geros nuotaikos ir dainų.

Vakaro kulminacija - 6 valandų koncertas, kuriame pasirodė 4 legendos.

Thomas Anders.

Berndas Weidungas, pasaulyje žinomas kaip Thomas Anders iš vienos sėkmingiausių grupių pop muzikos istorijoje „Modern Talking“!

1979 metais Liuksemburgo radijo dainų konkursą laimėjęs T.Anders, netrukus įrašė savo singlą „Judy“ ir koncertinio turo metu susipažino su CC Catch išgarsinusiu Dieteriu Bohlenu.

Su grupe „Modern Talking“ Thomas išleido galybę dainų, pasiekusių dešimčių pasaulio šalių topų penketukus, o superhitu tapęs „You‘re My Heart, You‘re my Soul“ topų viršūnėje tarp populiariausiųjų išsilaikė net pusmetį ir karaliavo net 81 šalyje.

Ottawan.

Prancūzų disko muzikos dueto solistas Patrickas Jeanas Baptiste dirbdamas garsioje kompanijoje Paryžiuje įsidarbino kompanijoje „Air France“, įkūrė grupę „Black Underground“ ir muzikavo Prancūzijos sostinės baruose. Čia į jį dėmesį atkreipė su Dalila, Sheila B.&Devotion“ ir kitais dirbęs vadybininkas Daniel Vangarde ir pasiūlė dalyvauti muzikiniame disko projekte kartu su šokėja bei vokaliste Annette Eltice.

Ir jau Kanados sostinėje Otavoje (grupės pavadinimas „Ottawan“ ir kilo nuo Kanados sostinės) įrašytas pirmasis singlas „D.I.S.C.O.“ sudrebino Europą, o išgirdus kito hito žodžius „Hands up, baby, hands up....“ – tik išgirdus šiuos žodžius norisi pasinerti į aštuoniasdešimtųjų vakarėlius.

London Beat.

Britų-amerikiečių grupės „London Beat“ karjera prasidėjo 1990 m., kai su ja kontraktą pasirašė legendinio dueto „Eurythmics“ lyderis ir garsus prodiuseris Dave Stewartas.

Pirmosios sėkmės sulaukęs Nyderlanduose, kolektyvas netrukus „užkariavo“ visą pasaulį didžiulio pasisekimo sulaukusiu hitu „I‘ve Been Thinking About You“. Ši daina populiariausių Europoje singlų sąraše pasiekė antrąją , JAV – pirmąją poziciją, o melomanų nenuvylė ir kiti grupės singlai „You Bring On The Sun“, „A Better Love“, „Come Back“ ir Bobo Marley klasikinės dainos „No Woman No Cry“ koveris.

Alphaville.

Balade „Forever Young“ išgarsėjusi grupė iškart šovė į populiarumo viršūnes. Tačiau vokiečių elektroninės muzikos grupė netapo vieno superhito kūrėja. „Big in Japan“, „Jerusalem“, „Sounds Like a Melody“, „Flame“, „Dance With Me“ ir daugelis kitų „Alphaville“ singlų pateko į Norvegijos, Šveicarijos, Švedijos, Vokietijos, Nyderlandų, Rusijos, D.Britanijos ir net –Argentinos, Japonijos bei kitų šalių, prestižinio JAV žurnalo „Billboard“ topus. Daugiau nei 20 pasaulinių turų surengusi grupė tarsi keliauja atgal į praeitį ir kiekvieną kartą startuodami iš naujo tęsia savo nemirtingumo istoriją.

Norime pasidžiaugti, kad antrasis Legendų muzikos festivalis pavyko, susirinko dar daugiau žmonių ir dar daugiau legendų. Tai buvo puiki šventė, kuri DSP Plius komandai tapo nuostabiu Teambuilding'u.

Ačiū pagrindiniams rėmėjams Biržiečių žodis ir Biržų duona, kad Jūsų dėka, ne tik biržiečiai, visa Lietuva bei Latviai turėjo galimybę pamatyti bei išgirsti legendines šių atlikėjų dainas.

DSP Plius buvo smagu prisidėti prie šio neeilinio renginio ir būti rėmėjų/partnerių tarpe!